Zdravotní podkolenky pro prevenci otoku lýtek

OFA 365 poskytují aktivní a pohodlnou preventivní péči proti žilním problémům a unaveným nohám. Jsou vhodné pro muže i ženy. Podporují funkci svalů a pumpování krve zpět k srdci, čímž zajišťují snížení otoku a bolesti lýtek.

Zatímco krev obohacená kyslíkem putuje díky gravitaci směrem dolů téměř sama, zpětný tok je poněkud obtížnější. Při chůzi lýtkové svaly podporují žíly v jejich práci při čerpání krve zdola zpět k srdci, nicméně při dlouhém sezení nebo stání je tento proces pro žíly velice náročný. Vznikají tak otoky nohou a pocit jejich tíže. Zdravotní podpůrné lýtkové punčochy OFA 365 poskytují účinnou prevenci proti těmto problémům. Vaše nohy se znovu budou cítit svěžeji po dlouhém pracovním nebo cestovním dni.

 popis ofa365a Ofa365 krabice1 1ofa1  

OFA 365 podpůrné podkolenky jsou k dispozici v 6 barevných odstínech, velikosti obuvi až do EU 47 ve 3 provedeních materiálu: v bavlněném provedení, elegantním designu s prodyšných mikrovláknem na léto anebo s přídavkem aloe vera pro zvýšení hydratace pokožky:

  • bavlna - s vysokým podílem bavlny
  • bavlna s aloe vera - základní provedení s přídavkem aloe vera pro zajištění zvýšení hydratace pokožky
  • mikrovlákno - odlehčená verze pro horké letní dny

barvy a velikosti1

Volte vždy větší velikost v případě, že jste na hranici při výběru velikostí! Pro správný efekt komprese je důležité, aby vám dobře seděla pata a komprese nad ní dosedla na správné místo!


Víte jak správně pečovat o zdravotní punčochy? Jen právnou péčí zajistíte funkčnost vláken i po vyprání. Pro praní použijte velmi jemný speciální prací prostředek bez změkčovadel, který zajistí ochranu vláken a funkčnost komprese i po praní.

 Ofa BA neutral P327 stamp